Ville bara visa...

image6

en bild på min älskade solstråle ELLIOT! puss killen

Ännu en helg...

image5


har gått och den har mest bestått av mys, städning, öl... Ganska dramatisk mellanåt men knappast något att gå in på närmare nu  =)

Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag, Emely, Elliot, Malin, Fredrik och Cassandra drar till varmare ställen, nämligen Bulgarien och det ska bli såååå skönt! Vi kommer att ha så otroligt skönt och tiden till fredag kan inte gå tillräckligt fort!!

Ska försöka komma med lite nyare bilder så snart som möjligt, men kan inte garantera att det sker särskilt snabbt då mitt minne är ruggigt bra på att svika =)


Du å Jag...

image4

är alltid så glada!
Detta är då denna sidas innehavare och hennes mycket goda vän Ida... Grannar är vi oxå och brukar mötas om kvällarna och brygga lite häxdrykter ihop. Annars är vi mycket normala och gör INGA konstiga saker ihop över huvudtaget!

Då var det även dags för mig...

image3

att skaffa en blogg...

På bilden ovan ser ni denna sidas ägare, vid bra dagar även kallad Josse, och jag kan garantera att hon definitivt INTE ser ut så här, utan detta kort är taget en dag som förmodligen inte var som alla andra dagar...

Så välkomna till mitt lilla krypin där ni kommer att få uppleva roliga, tråkiga/dåliga texter och bilder som förhoppningsvis kommer att ge er en inblick i mitt liv som gör att ni håller med mig när jag säger:
MITT LIV ÄR UNDERBART!!

RSS 2.0
Test