Fredagen innan första advent...

... och här sitter jag, söndermosad i huvudet.
För mycket vin igår, för mycket plugg idag och för mycket tenta imorgon =)
HÄRLIGT!

Var hos systeryster igår och julpysslade... knåpade ihop en massa julkort som ska skickas iväg!
Blev faktiskt riktigt nöjd med dem i år, men nu har man ju tränat lite så det är dags att de börjar bli lite tjusiga.
Sen gjorde jag en dörrkrans med mossa i form av ett hjärta... tjusigt...

Men allt blev klart inte lyckat... jag kämpade hela onsdagen med att försöka få tag på fin, lång halm... men icke!
Däremot hade Oskars syster halm i rundbale hemma så vi åkte dit och hämtade en kasse...
Av detta halm skulle jag göra en tjusig julbock. Men halmen var för kort och krossad så bocken blev som den blev... bocken blev en ren!
Det är förmodligen något av det fulaste jag har gjort i hela mitt liv, men Emely älskade min renabock så den fick stanna kvar hemma hos henne =)

Möjligen att det kommer en bild på denna otroligt fula skapelse någon gång, om man nu kan lägga ut sådana bilder på bloggen, hehe

Idag satt vi och pluggade hela dagen, sen 15,45 var det dags att träffa personalklubben uppe på samarkand för att inhandla lite till julfesten den 12:e... efter många om och men hittade vi allt vi skulle ha så nu är vi fit for fight gott folk!
Efter detta blev det lite månadshandling, det är ju trots allt löning, för att sedan fara hem, packa upp varor och sedan slänga sig över skolböckerna igen... runt nio tiden var det bara till å inse att det inte går in mer idag... tentan imorgon får alltså gå som den går =)

Nu är det zappande mellan kanal 9 och idol...

Vad gällande Idol så gillar jag alla som är kvar, men favoriterna är ändå Tove och Erik!
Har aldrig följt Idol så mycket som jag tittat nu, men det har heller aldrig varit så bra för en själ som mig, som det är i år...
ÄNTLIGEN LITE FOLK SOM KAN FRAMFÖRA ROCK, ROCKBALLADER UTAN ATT SKÄMMA UT DET!
Inte bara en massa pop hela tiden utan bra ROCK också!
Tack för det Calle, Mariette, Tove och Erik!
Rock får mitt hjärta att slå dubbla slag, det går bara inte att komma ifrån... och en del av deras framförande... ojojoj, Erik har imponerat starkt på mig ikväll, jag som hade bestämt mig för att inte tycka om honom eftersom de flesta gör det... men vad fan, killen vet vad han gör... han fick mitt hjärta att slå dubbla slag idag med sin musik (anamma musik)
THANK YOU ERIK!

En leende Josse kommer somna finfint i sängen idag, trots att den är tom, tack vare denna musik....

Nedan är en bild på en tv-reklam som även den får mig att må riktigt bra...favoritdrycken ihop med myspysbelysning som tillsammans får mig att tänka: åh, julen (även om jag bara dricka julmust till julmaten och inte denna dryck)


Update Update...

... time to update skrek det när jag gick ut på min blogg tidigare idag...
Plikttrogen som jag är så satte jag genast igång! (?)

Lite svårt att skriva bara med en katt som biter sig fast i ena handen! Hon är CRAAAZY! Bäst hon också får skriva av sig lite efter att jag uppdaterat lite om vad som har hänt!

My life the past week...

Kaffebryggaren går på som vanligt, särskilt dessa två dagar som jag varit ledig, nu har den allt fått visa att den är värd sina 800 spänn som jag faktiskt gav för den! Den verkar fortfarande hålla måttet...tyst, snabb, gott kaffe... lätt en av mina bästa vänner! Den säger aldrig emot, den bara gör det den ska utan något gnäll! Hehe..

What else? Har haft ont i mitt ena knä i tre veckor nu, plus att det börjar smyga sig på det andra knäet också...typical typical, har inte haft några särskilda problem med knäna sedan jag var 18-19, trodde det hade gett med sig. Värken har ju mestadels koncentrerat sig på höfterna, händerna och axlarna...men men, det får ju inte vara något! Ont i tårna med, vid lederna där foten går över till tår om ni förstår vart jag menar då? Typical, typical! Lustig känsla det där med tårna, särskilt när det inte koncentrerar sig till en tå utan ALLA.... But what to do, what to do =)
THANK GOD FOR MY PILLS!!! Även om de inte verkar göra någon större nytta just nu, garanterat vädrets fel...
Gör som Josse, skyll på vädret!



I söndags vaknade jag med ett sådant sjukt sug att åka till Ullared, kan det kanske bero på dokumentären som går på måndagar? Lutar åt det hållet...
Men min älskade sambo var inte så sugen på det, däremot lyckades jag övertala honom om en tripp till IKEA (med övertala så frågade jag en gång och han sa ja direkt)
Så det bar iväg till IKEA, wihoooo!
Vi gjorde självklart fynd för 1 500 kr, trots att sparkontot börjar eka och julen närmar sig... vi har ju köpt en bil till och det tog en hel del på the saving account... Men här är en del av våra fynd:



En hylla ovanför vår relativt nya fiina bänk, samt en ny kaffeburk!



Nya fiiina tallrikar, sex stycken av varje färg, istället för de fula blålila som vi hade tidigare!


När jag tog kort på dessa fynd så slog det mig att jag har ju inte berättat om när jag och svärmor var på loppis/antikmarknaden i Moheda för några veckor sedan!
Där gjorde jag ett jättefynd som Oskar älskade.... eller rättare sagt, han skrek rätt ut av fasa när han såg det!
En sjuuukt tjusig kaffekanna med tillhörande socker- och mjölkskål!
Fick även tag på ett plockepinn för 10 :-, något jag tyckte var alldeles lagom, ska bara få sambon till att börja tycka om att spela spel =)







Min sjukt fina kaffekanna och dess tillhörigheter!



Nu känner jag att händelserna i detta inlägg inte kommer tidsenligt, men ni får gott ha överseende med detta!
För nu går vi vidare till dagen innan IKEA, då jag var på planerandeparty med jobbets personalklubb...
Vi planerade inför julfesten med jobbet, som brukar vara årets stora fest på Mekan! Alltid full av händelser, där personalklubben tar upp saker som har hänt genom året, lite sketcher och sånger m.m.

Självklart så är alkohol ett måste när man planerar sådana här saker, annars är risken att julfesten blir stel och tråkig till en början... Så då ligger det på personalklubbens lott att liva upp stämningen, något som inte har misslyckats under mina hittills två julfester där!
Nåja, det är debut för mig i personalklubben så det ska bli spännande och höra tunghäftan när man står framför 100 personer och ska spexa lite!

Planerandefesten blev även denna gång väldigt rolig och Carina bjöd på utsökt tacospaj och godis... Då kom Josses plikttrogenhet in så jag var tvungen att vräka mig full av godis så jag knappt kunde röra mig till slut... MUMS! (undra vad min viktuppgång beror på)



Grabbarna tittar spänt på hockeymatchen där Timrå slår Färjestad med 2-1
Det var ju det jag sa hela tiden, Henke (i mitten)



Joel, en riktig hjärna i personalklubben, killen full med skit =)



Carina, i fullt sjå med potatismjöl då matten spilldes full med rödvin... gick sådär med potatismjöl
Tur i oturen att Daniel kom med sitt VANISH så rödvinsfläckarna gick bort och Carina därför inte fick köpa sig en ny matta som hon så gärna ville... ack o ve...



Här sitter jag och jäser efter allt godis...



Hål i strumpan hade jag visst också... typical typical...



Daniel kämpar hårt med rödvinsfläckarna...och...LYCKAS!
Grattis till dig!



Ja det var lite uppdatering om vad som hänt den senaste tiden, garanterat att det har hänt fler saker som jag bara inte kommer på just nu...
JO! Jag var hos Lina en hel helg, som mestadels bestod av tjatter, yatzy och en jääävla massa vin!
Har tyvärr inga bilder från denna helgen, för jag glömde självklart kameran hemma, typical typical!
Men kul som fan hade vi i varje fall!






Min darling å jag... men han försökte smita från kamerans blixt!


Shoes och med allt det innebär...

.... var inne på min gamla barndomskompis Sofis blogg häromdagen där hon hade gjort ett inlägg om bl.a. skor.
Hon har problem med att hitta skor, vilket gjorde mig lite fundersam.... vad fasen! Vi lever på 2009-talet med dess avslut och början på 2010!
Nog fasen ska det finnas skor till Fisen? (Ursäkta smeknamnet Sofi, gammal vana)

Nyfiken som jag är så började jag googla på skor för att hitta en sida med många olika skor, vilket jag naturligtvis gjorde!

www.brandos.se <-- 34 sidor med fritidsskor för tjejer!

Däremot är jag emot att köpa skor på internet, särskilt om man har problem med leder och dylikt! Man måste prova dem då så de inte klämmer för mycket, är för hårda i sulan m.m.
Däremot kan man få inspiration till något nytt via nätet.

Jag är alltid inne på samma sorts skor, och de har ALLTID klack, trots min kropp. Ibland blir jag trött på mig själv som aldrig provar något nytt, även om jag förmodligen alltid kommer ha klack förutom när jag springer runt i mina älskade gympadojjor!

Men jag väljer klack av en anledning, eller tom två! Jag har då storlek 42 och är 166 cm kort! Köper jag skor UTAN klack så är risken stor att det ser ut som om jag har satt på mig ett par skidor, hur snyggt är det? Särskilt om sulan är tunn på skon eller snörningen inte slutar tillräckligt långt fram... nej, jobbigt, så jag kör med klack för då ser man inte att jag har så stora fötter till denna "lilla" kropp!
Sen är det en sak till... jag är inte så lång... men ganska bred, definitivt inte fotomodellssmal om man säger så...
Detta gör att mina byxor är AAAALLTID väldigt för långa. Jag hatar att sy och oftast så blir inte jeans snygga om man lägger upp dem.... detta innebär att om jag köper skor utan klack så släpar byxorna i marken....och....förstörs helt enkelt.... så där är en anledning till =)

I alla falll... Efter att varit ute och googlat lite så tog jag hem en del bilder på skor UTAN klack som JAG tycker är snygga! Sen om de klämmer vet jag självklart inte eftersom jag bara tittat på den via en skärm, hehe...
Tyvärr tycker jag att mina ögon ofta brukar falla för fel prislappar, men sen å andra sidan...billiga skor innebär ofta dålig dämpning och den behandlingen är INGEN kropp värd =)

<-- Göläckra!!!







                                    Enkla, men snygga, önskar jag kunde ha!-->



<-- Funkar både till fest och vardag!






                                     Det är snygggt med vitt, men opraktiskt kanske? -->

 <-- Eller varför inte satsa på ett par lägre??






            Stövlar är och kommer alltid vara en passion för mig, underbara! -->
           


<-- Det blev kärlek vid första ögonkastet när jag såg dessa!!!


                                          Alla bilderna är hämtade från Brandos hemsida...


Åååååh, jag älskar skor!!!! Höga, korta, snygga, sexiga, enkla, sköna, mysiga....ja ALLT!!!! Om man bara kunde ha allt!

Nu håller vi tummarna för att DU ska hitta ett par skor!


Suck...

... jag är van vid att inte få sova om nätterna pga att det gör ont. Men när jag vaknar flera ggr varje natt av att jag ligger och gnyr "ajajajajaj" så blir jag trött...så jäkla trött...
Jävla knä... så här länge brukar jag inte ha ont, men borde kanske inte vara förvånad när jag sedan vaknar den tusende gången och ser att det snöar...knät skär i mig och fingrarna känns som överfyllda korvar... självklart, vad trodde jag??

Tack för mig!

Katt/papegoja/apa...???

...ja vi här på Björkholmsvägen har inte riktigt bestämt oss för vad det är som vi köpte där nere i Sibbhult...
Det ser ut som en riktigt urbotagullig kattunge... men så älskar hon att sitta på axeln, något som för ens tankar till en papegoja...
Dock har hon de senaste dagarna fått våra tankar att vandra till en apa... gärna en "Herr Nilsson"
Hon är tydligen väldigt kär i att klättra... precis som apor... och Herr Nilsson tycker ju som de flesta sett också om att sitta på axeln...
Men det är en mycket söt kattungeapapapegoja som vi fick tag på den 11 oktober 2009!
När hon inte anfaller fingrarna så fort man försöker sitta vid datorn... eller så fort man råkar vicka lite på tårna =)
Såååå vassa klor, men det får ju inte vara något! Hon är den sötaste ändå!

Kolla gärna på klippet längre ner så kanske ni förstår vad jag pratar om =)


RSS 2.0
Test