Sorry, sorry, sorry...

... jag vet att det har varit fruktansvärt dåligt med uppdateringar här!
Men motivationen har varit noll och likaså orken =)
Jag däckar i soffan nästan varje kväll och de kvällar som jag lyckas hålla mig vaken får minsann gå till min sambo =)

Har egentligen inte så mycket att skriva om. Har varit i Ullared och inhandlat en massa till knoddas... nu är det bara skötbord och spjälsäng kvar! Sen kan Knoddas komma!
I helgen sjösatte vi båten... var perfa väder för det och alldeles vindstilla när vi åkte hem. Vi körde ut till en ö och grillade och trots allt fågelbajs på marken så var det riktigt mysigt!

Igår var vi på sista mötet med föräldragruppen... kan ärligt säga att jag är mycket besviken, absolut inget för mig... och defintivt inte uppbyggt så som jag hade hoppats. Så skönt att det är slut nu.
Jag är helt enkelt inte en av de som sitter i en grupp med främlingar och diskuterar bröstvårtor, hur de kan se ut o s v.

Tog magbilder igår.. har inte gjort det på länge! Hittade dock inte laddaren till kameran så det blev med mobilen och de blev inte alls bra när de kom in i datorn, eftersom jag var tvungen att trixa med storleken för att de skulle vara något att ha över huvudtaget.
Men jag slänger in dem här.... bilden som är tagen framifrån ser riktigt rolig ut... ser ut som om magen håller på att explodera...

v. 30:





För fet för ett f*ck =)

Onsdag kväll och halsont...

... men som någon vis person sa någon gång i livet: Det får inte vara något!

Har haft en effektiv dag idag och egentligen är det värdelöst att jag satte mig framför datorn trots att jag inte är färdig med mina sysslor :-S
Jobbade till 18,00, kom hem, vek ihop all tvätt, slängde in den sista maskinen, eldade i pannan, tog itu med monsterdisken (bara sådan där alldeles skittråkig disk som inte ska in i maskinen, blä), tog fram mat som nu ska tillagas... men först måste jag ner och hänga upp tvätten... Så sjukt skönt när skiten är ur världen sen!

Men nej.... den rena, vikta tvätten måste tas upp från källaren på något vis... och det är MYCKET!!!!
Blir ett par rundor i trappen, någon runda till övervåningen med... så nice ass, here I come! Men inte idag, för klockan är 20,08 när jag skriver detta är och det är mer än hög tid att äta!
Ingen avancerad mat alls ikväll, utan en så otroligt simpel maträtt som vi förmodligen endast gjort en gång sedan vi blev sambos... stuvade makaroner och köttbullar... köpta köttbullar t o m!!! Men jag orkade inte med något avancerat som sagt, så satte mig i bilen för att köra till Liatorp och köpa idealmakaroner...
Då passade jag på att ringa en del vänner, men de ville klart inte svara... Sandy vet i hundan vad som gör att hon ignorerade mig, men när jag ringde Lonnie så kom jag på att visst tusan!
Flera av mina vänner går/springer/joggar/lufsar vårruset idag!
HEJJA EEER!!!
Och HEJJA SANDY som sprang milen på helt otroliga 49,50 minuter i söndags, trots hagel!! Imponerande faktiskt!
Jag springer upp för trappan på säkert 15 sekunder så jag är duktig jag med!!

Nu är det dags att göra det sista, äta lite mat och nästan bokstavligen slänga sig i soffan och invänta sambon som städar ute på öarna just nu!
Shit... jag behöver duscha med... jeklar! Nu loggar jag ut! *poff* *borta*

Brrrr!!!!

Fy hundan så kallt det ser ut att vara ute idag! Jäkla nattfrost! Måtte den försvinna tills nästa vecka då jag och mamsen ska vara i trädgården och piffa!!!
Annars jeklar!

Känns direkt sådan skillnad i huset så fort det är kallt ute, sitter just nu under filten och huttrar!
Motivationen att göra sig i ordning och sticka näsan utanför ytterdörren är botten just nu!¨

Har blivit en del övertid denna veckan *klirr i kassan* och tar nog ett par timmar idag med, sen får vi se hur det blir imorgon, ska ju på tjejkväll då och jag ska ordna fika så då träffar jag inte Oskar alls och på fredag ska jag bowla med jobbet så då träffar jag inte honom heller.... och nästan inget idag heller för han ska städa med båtklubben... Så vi får se, men jag hade behövt det i varje fall!

Som sagt, bowla på fredag. Ska bli riktigt skoj, om jag bara inte glömmer att det är klotet som ska rulla iväg och inte jag! Helt sanslöst dålig på att bowla, men skoj är det ändå!
Sen på lördag ska jag och Lonnie på vår årliga tur; vi ska inhandla växter och blommor till trädgården!
Det har blivit lite av en tradition som jag ämnar behålla =)

Tittar just nu ut på åkern och ser ZillyChili smyga runt som en tiger, vilken jägare den tjejen är!
Igår låg det en fet mus utanför altandörren, riktigt fet.... som hon ville visa upp *duktig tjej*
Vi behöver inte vara så oroliga för möss inomhus så länge vi har henne det kan jag lova!!

Nej, nu ska jag kika runt lite i cybern och se om jag hittar något roligt...

RSS 2.0
Test