Förtydligande...

... jag var nog lite otydlig i mitt inlägg "Over and out..."
Det är alltså inte jag som ska gifta mig utan min älskade syster, varav jag har fått äran att hjälpa till lite!

Vi på Sjöbo går inte i några som helst giftastankar, vi trivs så bra som det är =)

Dagens...

...lunch blev limekryddad torskfilé med chilistekta grönsaker, garnerat med solrosskott!
Nu är jag på gång igen, tack barnbidraget =)
Denna lunch kan varmt rekommenderas, särskilt om ni gillar skarp mat då grönsakerna steks ihop med hackad röd chili.
 
Torsken är kryddad med salt, svartpeppar och rivet limeskal på båda sidor, sen stek på medelvärme i rapsolja, ca 2 minuter på varje sida så den är genomstekt men inte torr.
Slica zucchini, röd paprika och slanta salladslök. Hacka sedan den röda chilin och fräs detta ihop med sockerärtor i rapsolja. Krydda med salt, peppar och ha gärna i lite rivet limeskal även här och pressa i lite juice från limen, men inte för mycket, det är chilin som ska ta överhanden av smaken.
Ha inte för hög värme för då tappar grönsakerna sin färg!
 
Så stick iväg och köp er ett par torskfiléer! Har ni barn som inte kan äta för stark mat?
Inga problem, jag kokte lite potatis till Edvin, sen skirat smör till det. Han älskade det!
 
Smaklig spis!
 
 

Over and out...

Nu är semestern över och vardagen har åter infunnit sig!
Semestern har varit helt suverän, men nu är det slut på det roliga och jag kämpar frenetiskt med att inse faktum; det är inte längre ok att ta en öl till lunch ;-P

Bloggen har legat i vila under semestern, den behöver ju med återhämta sig! Men nu är den tillbaka och det kommer återigen att handla en hel del om träning.
Idag börjar nämligen min PT med Olga Rönnberg, vilket innebär att nu är det kört! Nu kommer fläsket brinna, men vad fan, jag gillar ju när det är hett!

Hantlar ock skivstång är inhandlade och levererade, tack så mycket Martina! Inga mer fjuttiga 3kg hantlar, utan nu ska jag tydligen få kämpa lite med, haha...

Utöver denna kamp så har jag börjat arbeta lite hemifrån med, så det kommer att krävas en hel del disciplin nu från min sida.
Hinna arbeta, gå ner i vikt och framförallt; leka med Edvin och lära honom all skit jag kan (trots allt därför jag är hemma)
Mellan detta ska jag försöka vara en god sambo, syster, dotter och vän... Men det ska nog gå bra, jag har ju faktiskt 24 h på dygnet precis som alla andra, så om andra kan........

Pressen för viktnedgången är större nu, bröllop väntar i januari (ja just det, ett bröllop att planera med) och jag hoppas på att kunna återta mina studier snart också.... DISCIPLIN är alltså dagens ämne, kryddat med PLANERING!!!
Dessa två smaker gifter sig med varandra helt enkelt och är extremt viktigt om man vill göra mycket och ändå njuta av det...

Hoppas att er semester har varit toppen och hörrni... läs inte bara om mina plågor med träning, gör något ni med! Och kom med tips!!!
Sitt inte ner på era häckar och inse att ni borde göra något, GÖR DET!
Det är enda sättet... kom inte med ursäkter, för det hjälper inte!
Bara så ni vet!

RSS 2.0
Test