Helt otroligt!

Säg vad man vill om tidningen Aftonbladet... oftast är det mest skvaller och olycka, men idag läste jag något helt otroligt! Som gjorde en så fruktansvärt glad! Till och med lite tårögd!
Något som visar att mänskligheten ibland går före vetenskapen!

Ni bara måste ut och läsa detta!

Hoppas ni njuter av denna läsning lika mycket som jag!!!

Ha de bra, nu ska jag till Älmhult och hämta lillbrorsan!

Piggare

Idag är jag mycket piggare, fast jag var hemma idag också ändå (faktiskt Lonnie), för att vila upp mig en dag.
Rastlösheten har varit enorm så jag gav mig på dammsugning och torka golv... en enorm prestation då jag tydligen inte var så pigg som jag trodde. Men nu är det gjort i varje fall!

Solen tittar fram och jag sitter med en kopp kaffe som faktiskt inte smakar var!
Härlig känsla!

Har funderat lite till på min webbutik och Sofis förslag om en kombinerad inrednings- och djurtillbehörs sida skulle kanske funka... fast om jag skulle sälja djurtillbehör hade jag varit kräsen över materialet de är gjorda av.
Inte alltför sugen på att sälja leksaker till andras husdjur som har medfört död eller lidande av andra djur, vilket gör att utbudet helt plötsligt är mindre och dyrare.
Fast säljer hellre mindre av riktiga saker än mycket av skit!
Nåväl...jag slipar vidare på min idé... men en idé har jag i varje fall även om det är mycket som ska kollas upp innan.

Snart kommer min älskade sambo hem och jag tänkte se om jag kan lura honom till att spela yatzy ikväll...
Han tycker inte om att spela spel, något som klingar dåligt då jag älskar det! Yazty, kort, frågesport... ja det mesta faktiskt!
Men först... en välbehövlig dusch! Vilket fick mina tankar till att möjligen ha en "I love me" kväll om sambon inte känner för yatzy... Behöver något som gör mig ännu lite piggare, så jag är fit for fight på jobbet imorgon!

So long good friends!

Affärsidé

...Jag är inne på att skaffa en webbutik... Har ju lite problem med att bli bunden till ett och samma ställe precis hela tiden samtidigt som jag älskar att jobba! Därför tror jag en webbutik hade varit suverän...

Har lite idéer om vad jag ska sälja, men har inte finslipat på idén ännu.
Har ni några tips? Vilka webbutiker brukar ni oftast besöka och handla ifrån? Vart får ni reda på att de finns?
Talk to me!

Är själv lite inne på antingen inredningsdetaljer eller djurtillbehör... men jag vill höra vad NI är intresserade av!

-4 cm och -2 kg!

YES! Lång väg kvar, men ändå en bit på väg!
Dock förkyld som attans nu och av mina drömmar att döma så även feber! Varit hemma från jobbet idag, trist som fasen, men detta innebär att jag ÄNTLIGEN har påbörjat vårt semesteralbum!
Det är ungefär på den nivå jag ligger just nu... och sitta framför datorn, dock bara kortare stunder... och kolla på film, film, film...
Så jäkla tråkigt att vara hemma, men känner att jobbet inte gjort sig förtjänta av att jag ska gå dit och må skit, motivationen sådär just nu =)
Har börjat vara halva dagarna ute på kvalité nu (tis-fred), en arbetsuppgift jag inte varit glad över men fy faaasen vad skönt att sitta där ute halva dagarna! Svalt och skönt (ventilationen hos mig och Majsan är sådär) men framförallt: tyst och alldeles uuuunderbart!

På lördag ska vi till Bakken med jobbet och jag tar då med mig Tor, Elliot, Emely och Mattias! Tor fyller år imorgon så detta blir hans födelsedagspresent från oss =) Mekanresor brukar vara roliga så jag ser fram emot detta!

Semestern slut sedan några veckor, men de tre veckor man hade var underbara, med stor betoning på vecka 28, då jag var på Öland med Oskar, Jimmy och Sandra! Underbara människor vilket resulterade i en underbar vecka med underbart väder!
Lätt att vi ska dit igen nästa år! Får nog bli en tradition!! Hyrde ett annex som var helt suveränt!

Nu ska resten av kvällen bestå av tv, vatten och slapp... som resten av dagen helt enkelt =(


RSS 2.0
Test