En Vecka Har Gått...

... och jag har jobbat, jobbat och åter jobbat! Det var tufft till en början men nu känns det som om jag börjar komma in i vardagslivet igen!
Mitt nya liv i viktnedgången har startat och i onsdags var jag på kickboxning för första gången och det var grymt roligt!
Jag hade visserligen ett par "näradödenupplevelser" men klarade undan liemannen varje gång och när vi åkte därifrån så var det två svettiga brudar som satt i bilen =)
Träningen drog dock ut på tiden och vi skulle vara i växjö klockan 20.00 för att överraska min syster med middag på restaurang! 19.35 rullade bilen upp på Oskars garageuppfart och sen var det bara till att skynda!
20.20 rullade vi in på Emelys parkering och smög oss in i trappuppgången. Jag och Oskar gömde oss medan Mattias knackade på... Inget svar.... ringde igen....inget svar...
A MEN VAD FAN! Emely var inte hemma... Mattias hade tack och lov nyckeln in till hennes lägenhet så vi gick in..
Vi provade att ringa och ringa och ringa.... var gång tutade det upptaget  och jag började svära och ha mig =)
Sen bestämde jag mig för att skicka en massa sms till henne så att hon la på luren... till slut fick vi tag på varandra och då visade det sig att hon hade jobbat över på jobbet och skulle landa i växjö med bussen 21.05. TACK OCH LOV! Vi andades ut då vi hade börjat oroa oss för att vi skulle få äta på restaurang utan Emely..
Till slut satt alla fyra i bilen och så åkte vi till Akropolis där vi alla åt plankstek... himla gott. Efter detta åkte vi åter till Emely och drack lite kaffe innan det var dags att bege sig hemåt... En mycket händelserik onsdag skulle jag vilja säga..
Fredagen så åkte jag till Emely igen då det var dags för Karl-Oskar dagarna... Missade bussen ner till stan gjorde vi såklart så att vi fick gå från Högstorp ner till stan och likadant hem igen =(
Lördagen var lugn och jag somnade i soffan klockan 20.00...00.00 gav jag upp och la mig i sängen =)
En riktigt go vecka med andra ord och hoppas på en likadan vecka igen =)

Oskar å Fritte...



...laddar upp inför bröllopet med varsin öl... Även Lonnie och Tobbe som jag inte fick med på bild tyvärr...

Oskar uppklädd...



...inför några vänners bröllop... tjusig var han minsann!

Oskar...



...gör ett tappert försök att lyfta mig... kanske han inte hade räknat med alla extrakilon man har lagt på sig??  hehe

Njaaaa....



...jag får nog träna ett tag till innan jag kan bära Oskar över tröskeln, haha

Efter 60-årskalaset...



...så följde Lonnie med hem på en öl... hon fick även nöjet att fota oss nu när vi hade gjort oss så vackra...tillhör ju knappast vanligheten... inte för Josse Ekman i varje fall =)
Så här är vi! Oskar fin som alltid och jag utan rufsigt hår och utkletat smink över hela ansiktet =)

Så var det söndag...

... och det är den sista dagen på semestern... det är nu den börjar...ångesten inför arbetet =( Men vad fan, det är inget att hänga läpp för =)
Den sista veckan har varit hektisk... vi inledde den med att åka ner till kyrkhult för att sedan komma hem sent tisdag kväll. Kl 06.00 på onsdagen rullade Hondan åter iväg för att ta oss upp till Kungshamn. Där firade vi min födelsedag, samt på en restaurang i Varberg där jag provade sushi för första gången i mitt liv... 00,30 rullade vi in till Prippz igen och vilade sedan hela fredag, tills klockan slog 18, då var det dags för 60-års kalas för Oskars arbetskamrat. Detta resulterade självklart i att vi åter kom i säng sent och på Lördagen var det dags för mig att sitta barnvakt och Oskar åkte iväg på bröllop....
Så nu sitter man här...sista veckan är över... Oskar ligger utslagen i soffan, Elliot ligger febrig i sängen och här sitter jag....och skriver...

Har lagt ut en del bilder från sista veckan nedan, dock inte från kalasen utan de bilderna kommer senare...
Batteriet i kameran är slut och jag ooooorkar helt enkelt inte byta just nu =)

Psst... ska kanske även tillägga att under semestern så var min lillebror uppe en vecka, jag sålde snaaben och Oskar köpte en Honda Accord (mycket snajsig), självklart har vi varit ute lite med båten och vi hann även med att hjälpa Fritte med att rensa dammen... Skönt med semester helt enkelt =)

Vi tog en liten trip...

                      

...upp till Kungshamn där Jimmy, Sandra, Lotta och Rickard hade hyrt en lägenhet i en vecka...
Upp mot Göteborg så såg vi hur himlen hopade ihop sig, men som tur var lättade det upp och det slutade i två dagar med sol och bad ute på klipporna

Det var varmt och ansträngande...



...att gå runt i smögen utan att ha någon dricka så vi stannade till på ett ställe och köpte varsin öl... sen var vi fit for fight igen =)

Från Kungshamn...



...där gänget hade sin lägenhet, tog vi en båt in till smögen där vi gick runt och tittade på båtar, fiskaffärer m.m.

Framåt kvällen...



...så var det dags att grilla och förfesta lite innan vi drog vidare till Baden där Caesars hade uppträde... hemvägen från puben tog lite tid och det var knappast pga av kvinnorna i gänget, haha

På vägen...



...till smögen så stannade jag och oskar till och mumsade på ett par riktigt snajsiga mackor... Oskars konstruktion såklart... han är snäppet bättre än mig vad gällande mackor =)

Oskar...



...ser nöjd ut fastän han fick gå upp halv sex på morgonen... kanske hade det något att göra med de otroligt goda mackorna vi hade med oss... Ännu nöjdare blev vi efter att ha suttit och räknat ut att dessa mackor hade kostat oss 35-40 kr på ett fik men kostade oss endast 10 kronor =)

Sista veckan av semestern...



...inledde vi med att åka ner till Jim, Kia och Frida i Kyrkhult, några kompisar till oskar som bjöd på vackert väder, god mat och ett gott humör...
På bilden ovan ser ni Frida, dottern, en frisk fläkt som var svårt utsatt av Fritte och Oskar vid poolen =)

Efter att ha...

                                                

...solat och gasst i solen så rann svetten från oss alla, då fanns bara en lösning som självklart var att hoppa ner i poolen och svalka sig lite =)

Kan man göra något annat...



...än att skratta åt denna man när han är i farten? Här är oskar i full fart med cyklop i den djuuupa bassängen =)

Några av grabbarna..


       Håkan                                  Dennis                                    Jim

....i kyrkhult som vi satt och festade med =)

Oskar...



...tackade inte nej när flaskan med jägermeister öppnades utan tog tacksamt emot glaset =)

På kvällen...

                                                                         

...efter en hel dags badande och öldrickande i solen var det dags för andra drycker... började lite fint med baileys som följdes av jägermeister och groggar... resultatet av detta blev naturligtvis obehagliga svettningar dagen efter samt en dunkande huvudvärk =)                 

RSS 2.0
Test