Psst...

...solen sken jättefint innan, så jag slängde mig på kaffebryggaren för att kunna lapa kaffe ute i solen.
När kaffet var färdigt så hade solen försvunnit... Gone by the wind...

Time for some update...


Nu var det ett bra tag sedan jag skrev något på bloggen.
Tyvärr Lonnie så blir det inga bilder denna gången heller, kameran ligger långt bort och jag orkar inte stiga upp ur soffan.
Nästa gång, promise!

Var nere hos Sofi för ett tag sedan där vi, de gamla tjejerna (och inte att glömma Malin), hade lite reunion.
Fy fasen så roligt vi hade det! Lustigt att det kan gå så många år mellan träffarna, för att sedan visar sig vara precis skitkul!
Vi drack, åt tacos, snackade skit (nya och gamla saker), bakade cupcakes (var riktigt kul, det ska vi göra fler ggr Sofi) och flummade!
Var riktigt sorgligt att åka hem, även om det självklart var skönt att komma hem till sambon sin, men tiden gick så fort!
Dock har jag kommit fram till att vi ska göra detta fler ggr. Får se vem vi ska vara hos nästa gång, jag har en idé om att vi ska gå igenom allas våra hem, en efter en. Låter som en bra idé!

Sofis sambo Ingo trollade för oss och trots att det var fyra mycket kritiska fruntimmer som försökte hålla riktigt hård koll på honom så lyckades han trolla bort oss (inte ordagrant såklart)
Jag är riktigt imponerad över detta och har "skrötit" över honom här uppe i Småland! KEEP ON THE GOOD WORK INGO! (Sofi, hälsa honom att han lär få göra det fler ggr)

Idag blev jag riktigt sugen på att baka cupcakes igen, trots att jag inte är ett kakmonster, men jag älskar att baka, vara i köket över huvudtaget förresten. (som även har satt tydliga spår på mig, hehe)
Därför tycker jag, personligen, att Sofi och Ingo kan komma hit på lördag så hon å jag kan baka fler cupcakes... har inte bestämt mig för om det är förhandlingsbart ännu, eller kanske rentav ett måste på Sofis "att göra lista"
(Don't feel the pressure my dear)

Har börjat hos sjukgymnast, går där en gång i veckan nu, kostar visserligen 100 kr/gång, men efter nio ggr är det ju gratis och alla vet att gratis är gott.
Ska även till vårdcentralen och kolla upp min allmänna fysiska hälsa, är lite konstig ibland (mer än vanligt) och det känns som om något är galet i kroppen... Förmodligen är allt som det ska, men bäst att kolla upp det... är ju trots allt bara 25 och denna kropp ska jag ha ett braaa tag till!

Den 28:e Mars drar jag å min bättre hälft till varmare ställe... Då bär det av till Teneriffa, Playa de las Americas...
Hoppas bara att de har laddat upp med parasolldrinkar till den veckan för det kommer att vara den huvudsakliga födan för mig. (oroa er inte, ska varva det med öl ibland)
Längtar så jag håller på att dööööö! Två månader kvar fr.o.m. idag.... evigheter! Sen kommer det att säga *poff* så var den veckan över.

I Februari ska jag börja köra tjänstemännens lön i Liatorp. Ska bli mycket spännande att lära sig ngt nytt, törstar efter nya erfarenheter. Har även fått ta över en del rapporter från chefen som jag ska göra hädanefter, skönt när man kan utvecklas lite. Maten har jag dock kvar, den kunde jag varit utan, men vad göra, vad göra?

Ska till min moster och hennes man ikväll och intervjua Karl-Johan om hans firma, som jag sedan ska göra ett arbete för i skolan, lite roligare när man känner till företaget på ett helt annat plan än t.ex. att göra ett arbete om Lindex eller ngt annat trist =)
Fast det är ju marknadsföring och alla som känner mig vet gott och väl att det är FÖRETAGSEKONOMI som jag är intresserad av, inte själva marknadsföringen! Men ett måste om jag ska fortsätta med de andra kurserna sen.
Bara till att stå ut! Kan dock skryta med mig själv om att jag faktiskt har ansträngt mig lite mer detta året än vad jag gjorde förra året, får se hur länge det håller i sig. Beror lite på hur andra saker och ting spelar in i mitt liv.
Förra året var det lite jobbigt när värken blev värre, tuff stämning på jobbet, ingen semester och en så stor viktuppgång.
Jag tappade liksom lusten till allt, även om jag inte har totalkuggat på någon kurs så har jag fått göra om en del moment pga att jag inte ens öppnade böckerna ibland innan en tenta osv...
Men som jag har skrivit innan, 2010 är möjligheternas år, året då allt händer....och med det menas även att jag kommer att göra en totalvändning vad gällande vissa saker som falerade förra året...
End of the shit helt enkelt!

Vad säger ni om det? Can we do it? Will we do it? HELL YEAH!
(riktat till många av er andra som också hade ett tufft år förra året, och många år innan)

Psst... har det hänt ngt i era liv nu under 2010? Lite spännande att se bara =)

Ha att gött!

Nyårsdagen...


Som jag skrev igår, jag skulle upp till Lonnie för att dricka lite kaffe, vilket jag gjorde!
Medan vi satt där och filosoferade över en kopp kaffe så blev jag rastlös, vilket senare smittade av sig på Lonnie.
Fick lite smått panik över att inte ha något inplanerat på hela helgen, så när jag gick hem grunnade jag så det värkte.
Till slut kom jag på att vi skulle träffas och äta middag.
Så jag ringde Lonnie och lade fram förslaget, som de nappade på omedelbart, sen ringde jag Sandra och kollade om hon och Jimmy var sugna på att komma över en runda, vilket även de var.

Så då slängde jag, Lonnie och Neo oss i bilen för att köra upp till växjö och inhandla ingredienserna för kvällen, sen avslutade vi detta med en gourmetmiddag på MAX, mums!

Kvällen blev mycket trevlig och Zilly Chili stortrivdes, då hon fick väldigt stor uppmärksamhet av barnen. Jag och Oskar orkar i regel inte leka någon längre stund, vilket däremot Neo och Oliwer orkade!
Det blev heltstek fläskytterfile, späckad med mjukost, kroketter och karljohan-svampsås! Smakade delikat i munnen! Efterrätten var även den enkel och utsökt; marängswiss! Yummie! Så nu har vi ökat på ytterligare några kilon, tur det så man inte springer runt och är smal och fin! Hade varit skandal!

Nu ligger sambon i sängen och jag sitter här med mitt underbara kaffe!
Ska snart diska undan glasen från igår, sen slänga på en film och ligga i soffan och slappa.
Ser ut att bli fint väder även idag så man får väl gå ut en runda och byta ut luften i lungorna.



Måste även ringa systeryster, som just nu befinner sig i Vemdalen med Mattias och Elliot. De är på skidsemester nu över nyårshelgen och igår när jag pratade med Elliot så konstaterades det minsann att han frös lite om fötterna när han åkte skidor.
Får passa på att ringa nu direkt innan han ger sig ut i backarna för idag!




2010 - händelsernas år


Då var det dags att skriva några rader om det nya året, har blivit en form av tradition genom åren, även om jag bestämt har för mig att det missades förra året.

Nåväl, här kommer spådomen;

2009 har varit ett "relativt" lugnt år, där inte alltför många drastiska händelser har hänt under alla 53 veckorna!

2010 blir annorlunda, ni förstår, nu kommer det att hända grejor förstår ni!
Nu pratar vi inte om småsaker som att man vinner 100 kr på bingo lotto, utan lite mer betydelsefulla saker.
Saker du har drömt om kommer under detta året inte att kännas lika långt borta som det har gjort hittills, de kommer att vara tillgängliga om än inte omöjliga att komma ifrån.

2010 kommer att vara ett positivt år, även om vi ska komma ihåg att även solen har sina fläckar.
Något annat som även är viktigt att lägga på minnet är att även om 2010 kommer att vara händelsernas år, så får man självklart inte saker och ting serverat. Nej, fortsätt att kämpa för ditt mål och det är DÅ du kommer att märka att; "va fasen, det är ju inte omöjligt"
Det kan handla om vad som helst i ditt liv, det kommer att hända saker med det;

Du får mannen i dina drömmar
Du blir gravid
Du blir förälder
Du förlovar dig
Du gifter dig
Du blir sambo
Du får ett jobb...

Ja som sagt, möjligheterna detta året är oändliga och den enda som står i vägen för det är du själv!
2010 ger dig möjligheten att förändra ditt liv åt det håll du vill så sätt dig och fundera ut vad du egentligen vill och jobba utefter det. Ta chanserna som kommer och låt det inte att gå tillspillo, gör 2010 till ett år värt att minnas istället för ett att förglömmas!

Det ska jag göra och jag kommer börja med att se om Lonnie är vaken så hon kan bjuda på en kopp kaffe!
Ha att gött!

RSS 2.0
Test