Nu jädra i havet!!!

Nu har jag allt fått upp stinget i mitt bloggande! Jag vet att jag lovade bilder från min och Lonnies vinkväll och tänkte även tagit lite bilder från festerna i helgen... men minnet är kort och räckte inte till väskan där kameran låg!

Här kommer i varje fall lite bilder från när jag och Elliot hade en heldag med varandra i lördags!
Vi busade och myste hela dagen. Dagen innan var jag på tjejfest med gymmix och när jag kom hem från barnvaktandet så bar det iväg på fest i Eneborg där fotbollen hade avslutningsfest... Gick förmodligen inte spikrakt när vi gick hemåt på natten, men har definitivt varit i värre skick!
Söndagen bestod av en promenad i regnet (nej det var inte frivilligt men min man tycker om alla sorts väder) samt ett besök på inredningsaffären i Diö följt av kalas hos Hanna och Gustav då Hanna har fyllt år! HURRA för henne!

Veckan bestod även av varsel på 25 personer på jobbet.... 4 tjänstemän och 21 från produktionen....nu väntar alla spänt för att se om de får vara kvar.... återstår att se.... mer om det när jag vet mer helt enkelt!

PUSS Å KRAM Å NYP I STJÄRTEN GOTT FOLK!


Så olik mig...



...men ändå så söt! Hur bara är det möjligt? hehe
Här är solstrålen som alltid förgyller min vardag när vi träffas

En liten utryckning..



...på arbetet efter att Conny hamnade i en prekär situation... Buller och brak och pallar överallt när vi var färdiga, haha

Det märks...



...att man inte är någon ungdom längre... passade på att slafa lite i soffan medan Elliot sov i lugnan ro till Anki och Pytte...

Det är svårt att se...



...genom skyddsglasögonen när man ska göra precisionsbaserat arbete så Elliot valde att sätta dem på pannan så länge! Är det en blivande byggnadsarbetare vi har i släkten?

Lite mys i soffan...



...samtidigt som man tittar på Katten Gustaf är inte helt fel!
Detta blev den bästa bilden, verkar som om Elliot har fått sin mosters syndrom att helt enkelt HATA att vara med på bild... de resterande ser man endast en liten barnhand på, haha

Sen orkar jag inte gå in och rotera på bilden så ni får allt vrida på huvudet för att få bilden på rätt håll! Eller vända på skärmen, hehe

Byggare Elliot...



... var tvungen att vila efter att ha jobbat i flera minuter med att få upp kojan i vardagsrummet...
Välförtjänlig vila som jag inte var sen med att ta efter

Man har ju fått en del pikar...

....om mitt fruktansvärt aktiva bloggande på senaste tiden =) Sara och Sofi har varit snälla och påpekat detta så nu känner jag att det är mitt ansvar att uppdatera lite =)

Tyvärr har jag inga bilder just nu att lägga ut, men ska till Lonnie ikväll och pimpla alkoholhaltiga drycker så jag ska försöka vara aktiv med kameran då!

Vad har hänt då?
Jo, en av mitt livs sorgligaste dagar har varit.... Prippz, min stöttepelare genom livets hårda stunder är borta... Hon var gammal och tiden för henne att somna in kom. Numera ligger hon och sover i vår sommarstuga, ett ställe som hon älskade och fick följa med till varje sommar. Kunde inte komma på ett bättre ställe för henne att ligga på. Oskar och morfar var klippor och grävde ner henne medans jag och mamma satt i köket och stortjöt! Så ja, jag kan gråta vid tillfällen förutom när jag är arg =)
Men hon finns fortfarande i mitt hjärta och det sticker till varje gång jag går in i lägenheten på Torggatan och ingen kommer för att möta mig...

Annars då?
Jo, storrökaren Josse har slutat röka... 7 veckor snart faktiskt! Åkte till läkaren och fick Zyban utskrivna, fruktansvärt bra tabletter som faktiskt fungerar! Utan dem hade det inte gått!

Jag har blivit sambo....(JA FAKTISKT!!!)....bor numera hos oskar i denna underbara marklägenhet där jag stormtrivs! En månad kvar på uppsägningen av lägenheten på Torggatan!
Hur är det att vara sambo då? Jo, jag kan definitivt inte klaga, har klarat det mycket bättre än vad jag trodde, kanske för att min man är den bästaste av de bästa! (Pappa, den svenskan använde jag för att det låter roligt)

Vi har varit på diamantbröllop för mormor och morfar, de är fortfarande med i gemet, må de vara det läääääänge till!

Alla de tre små grisarna är döda och även en av hajarna i akvariumet.... hajen blev fruktansvärt liten helt plötsligt och såg ut att ha brutit bakänden så Oskar fick rycka in för avlivning.... jag undviker självklart allt som har med dråp på mina kära djur att göra =)

Vi har varit på kryssning till Polen med jobbet, fruktansvärt roligt och jag fick lära mig en ny snapsvisa.... tog lite tid då jag hade en för stor konsumtion av öl, grogg och mintu i mig.... men efter en timme så satt den...hehe

Jag har börjat på kickboxning för att ta itu med de där förbannade 10 kilona som attackerat mig!! Har länge velat börja på detta och nu har jag gjort det, fruktansvärt roligt är det med!!!

Oskars syster har fått en son och den 1:e november är det barndop! Lille Melvin, en mycket söt grabb med en lika söt storebror (hannes)... kusinen Hilda är lika söt hon =)

Oskar har fyllt år och vi hade ett litet kalas med hans familj här hemma och dagen efter tapetserade vi (oskar och Harald) sovrummet medan jag fick fara fram å tillbaka till växjö hela tiden för att vi köpt för lite tapeter, hehe, det blev dyrare tapeter än vad vi tänkt! Men nu sitter de där och det är mycket tjusigt!

Ja, det har nog hänt mycket mer men kan ju inte skriva allt på en gång... kommer kanske lite succesivt...eller inte, vi får se.... Men nu ska jag sätta i nya batterier i kameran så jag kan plåta lite ikväll!

*slår en kullerbytta bort från datorn*

RSS 2.0
Test