En sak till...



... som bara måste tilläggas...
Gisen, den vita, är död.... och nu ska jag även avslöja att mina tre, nu två, grisar är fiskar.... de ser ut som grisar, mkt söta varelser...
men nu är det bara två kvar som sagt... jag fick hjälpa den vita sjuka grisen som hade prostatacancer på traven... stackaren led men fick tills slut åka ner i avloppet...
Så Oskar, om du någonsin ska rensa avloppet här och hittar Gisen, var snäll mot honom =)



Fyra raka X som följdes av 2-0 mot Gefle...
Under Himmelsblåa Skyar...
MFF!!

En bok...

... om mitt liv börjar sakta men säkert att ta form i min dator. Ja just det! Har börjat ta in på karriären författaskap nu också =) Min gode vän Lonnie kallar mig för alltiallo, vilket kanske stämmer till viss del, men mest av allt är jag en liten tjej som har två stora intressen ; äta och röka. För att detta inte ska sluta med en otroligt fet brud som dör i lungcancer så finns bara en lösning i mina ögon; SYSSELSÄTTNING! Fullt ös hela dagarna, det är mitt liv i ett nötskal och jag STORMTRIVS! Hade inte velat byta bort mitt liv mot alla pengar i världen. I vissa sällsynta fall så känner jag att jag måste trycka på PAUS, när katten börjar bli alldeles för åsidosatt eller när en av grisarna har blivit vit utan att jag märkt det!
Men det går inte att trycka på PAUS utan man får istället göra som jag gör nu, steka två hamburgare med ost, gurka, tomat och lök... lägga det lite fint i ett fullkornsbröd (bara för att det ska kännas liiite bättre i samvetet som jag inte har) till detta blev det idag stekt squash, auberigine samt paprika.... en underbart salig blandning som kändes som en orgasm i munnen... underbart! Sen sätter man sig framför datorn och skriver konstiga, onödiga och impulsiva tankar i sin blogg... resultatet? En cigarett där man kommer på att; Satan, det är ju snart bikinisäsong!
Men vad gör man åt det? Slänger man de två hamburgare som man även förberedde till arbetet? Nej knappast, faktum är att smaken efter maten fortfarande är så god i munnen så man får nästan binda fast sig själv i räcket på balkongen för att inte gå in och äta upp de andra hamburgarna också...Min mage har ingen botten, min mage känner ingen mättnad.... mat är nog en större synd i mitt liv än vad mina förbannade cigaretter är.
Jaja tänker man till slut,  jag kom ju i bikinin förra året =) Fast i själva verket vet man att när säsongen börjar så står man där och känner sig fet, man ser inte människorna som är fetare utan endast de andra... de som förmodligen inte behöver binda fast sig i räcket för att inte äta, de som inte börjar dagen med två koppar kaffe och tre cigg utan snarare en liten joggingrunda på 5-10 km...
Jisses tänker jag då, varför gör inte jag det? Det är ju bara att strunta i cigaretten, på med löparskorna och sen börja röra på fötter och ben. Hur svårt ska det vara??
Jag gav mig på denna utmaning, som enligt mig ska vara så lätt, en gång för inte så länge sedan, sprang cirka 5 km... visst, inga problem, jag överlevde, dog inte...men hjärtat hade sakta men säkert förvandlats till ett stort sår, och den friska luften som vi så väl behöver förvandlades till salt... denna salt andades jag in i mitt lunkande och vad hände? Jo, jag gav upp tanken på att någonsin springa igen...
Anmält mig till vårruset... ska promenera då....det är mer min jargong!

Shit, klockan är tolv! Ska till jobbet om en timme... här ska dammsugas, kammas, diskas, bäddas och svabbas först...tänka sig... det gick inte trycka på paus denna gången heller... åter till vardagen, i med turbon!

Det är med stor sorg...

... som jag ska berätta att det verkar som om en av mina tre små grisar har beslutat sig för att lämna in....
packa sin väska för att aldrig återvända =(
Den annars beiga lilla grisen är nu så vit, nästintill genomskinlig, att han mer liknar en albino =(
Jag har suttit och spekulerat i vad det kan vara för ovanlig sjukdom, kanske så enkelt som en svampsjukdom men jag vill ha det till något ytterst ovanligt... en sjukdom som ingen någonsin har hört talas om innan, bara för att det är MIN LILLA GRIS... han kan då omöjligt vara som alla andra utan även hans dödliga sjukdom är något alldeles extra, något utöver det vanliga... Prostatacancer kanske? För hur ofta drabbas små beiga grisar av detta?
Visst borde jag vara human och göra slut på hans lidande, slänga den lilla "gisen" i toastolen och se hur han spolas iväg till en annan värld, en värld med mindre smärta... men jag tycker ju om den lilla varelsen, vill ju vakna och se att allt berodde på dålig solbränna ;-P men den risken är väl minimal =( Den lilla gisen borde skonas...

Men förutom det ska jag bara berätta att i min lilla digitalkamera väntar en massa bilder på att publiceras, men de får vänta lite till för mitt i all röra med vita grisar och katter som får sprickor i benen så har jag lyckats slarva bort USB-kabeln till kameran... men någonstans ligger den och så fort den återfinns så ramlar det in lite fler bilder på sidan... tills dess får ni helt enkelt stå ut med mitt "blarr" Ja just det, inte nog med att ni får lyssna på det i verkliga livet, nu får ni inte ens komma undan det på min blogg =)

En skata sitter på min balkong, typiskt, jag som var så röksugen....VIK HÄDAN SATAN!

Nu var det ett tag sedan...

image80

...som det dök upp några bilder här, men till mitt försvar kan jag säga att det inte har haft något med lathet att göra utan det är nu som först, efter att ha bott i Eneryda i två månader, som jag har fått internet =)
Mycket har hänt och både till min stora sorg och glädje så har jag inte bilder på allt =)
Varit nere i Vilshult en runda och träffat mina gullungar =) Saknar er!
Annars har väl tiden mest gått ut på att jobba och stressa, precis som jag vill ha det! Livet leker med andra ord =)

En händelserik helg i Eneryda/Liatorp...

.... som innehöll polisbilar, ambulanser, blod, blod och sist men inte minst;
Oskar och Fritte, badandes i 6 liter färg på mitt golv i vardagsrummet!!! En syn för Gudar som alla borde fått se, länge sedan man skrattade så mycket! Tyvärr så hade det intagits lite för mycket sprit på kvällen så det var först efter allt som man kom på tanken att kameran skulle varit framme i detta läge!

Psst....hur mår era byxor killar? För att inte tala om din mobil Oskar??? haha


Frida och Johnny...

image79


...lyckades hålla färgen borta från deras kläder, utan de fick nöjet att skratta åt figurerna som låg på golvet och simmade istället =)


Blåögda Oskar...

image78

...sitter här så vackert i snygga tights, då hans egna byxor låg i en vattenspann, och en underbart läcker blåtira!

Det är mycket svårt....

image77

...att hålla ut in i småtimmarna.... särskilt om man badat i målarfärg, då är det inte bara spriten som sätter sig på huvudet utan även alla ångor =) Natti natt Fritte!


RSS 2.0
Test