Strax...

...bär det iväg till Älmhult där jag ska njuta av 30 minuters massage som jag vann under graviditeten.
Sista dagen att utnyttja presentkortet idag och det kan jag behöva.
Nu kanske jag kan få ordning på min numera kroniska nackspärr??


Bojkottning del 2...

... ska förklara mina bojkottningar då jag fått frågan om varför jag bojkottar dessa saker.

Till att börja med så tycker jag det är tråkigt att ha saker som stor del av sveriges befolkning har. Gillar därför inte IKEAS saker så mkt bl a. Ibland hittar jag ngt där, men inte så ofta. Till att börja med som sagt.
Volvo och I-phone har slagit igenom med dunder och brak bland Sveriges befolkning, det är nog idag den vanligaste bilen och vanligaste telefonen (har inget att bygga detta resonemang på utan det är bara som jag tror)

Volvo är dyra på många sätt och ska jag betala så mkt för en bil så vill jag inte möta varannan bil som är likadan (lite överdrivet men tror ni förstår vad jag menar) Däremot säger jag inte att det är dåliga bilar, men jag  tycker det är tråkigt. Passar däremot mig utmärkt att så många köper Volvo, annars hade det kanske varit Honda som jag idag kör och då hade jag ju tyckt att min bil blir tråkig =)
Volvo känns för mig vanliga  och tråkiga.

Likadant med i-phone. I min bekantskapskrets har 8 av 13 iphone, mig och Oskar inräknat. Det blir 61,5% i min bekantskapskrets och tar man bort mig och Oskar så är det 8 av 11, dvs 72,7%.
Visserligen inte räknat med alla mina kompisar men de jag umgås med mest och om jag fortsätter så kommer iphone fortfarande vara den som leder.
Lite tråkigt även det för mig, har aldrig velat vara en i mängden så varför vara det med materiella ting. Kör visserligen på Sony Ericsson som inte är allt för ovanliga men de leder absolut inte marknaden.
Sen är jag en gammal PC-älskare och när jag växte upp så var det PC vs Apple... jag älskade pc och hatade därmed Apple... Det sitter i än idag, även om Apple levererar bra grejor, så hatar jag Apple...
Nej, de är säkert jättebra... men det är tråkigt och jag får alla mina behov tillfredsställda via min Xperia =)

Sen kommer vi till onepiece... ÄRLIGT TALAT??? Sparkdräkt för vuxna? Denna bojkottning skiljer sig från iphone och volvo som jag ändå kan förstå att folk köper för de är fina och bra... men onepiece?
Bara nappen i munnen som saknas så vips, får man extrarabatt på blöjer ner i brevlådan.
Spädbarn och teletubbies klär sig i detta och för mig får de vara hur sköna som helst för där går gränsen.
Att andra köper det bekommer mig inte särskilt mycket (fast det är kul att trissa lite), men jag kommer aldrig att förstå att man slänger väljer att köpa detta plagg som är fult i sig och aldrig sitter fint på någon.
Mjukisbyxor är kanske inte heller så snygga, men det finns faktiskt de som ser riktigt snygga ut även i sina mjukisbyxor (jag är inte en av dem), för de förstör inte kroppens former som onepiece.
Eller fel uttryckt... onepice förstör inte formerna, de raderar ut dem totalt.
Snart kommer väl onepiece med lapp i rumpan så man inte behöver ta av sig dem när man ska skita.
USCH SÄGER JAG BARA! USCH!!!

Med detta sagt... om någon köper en volvo till mig så säljer jag den.... om någon köper en iphone till mig så säljer jag den... om någon köper en onepiece till mig så bränner jag den, eller är så pass finkänslig så jag helt enkelt ger tillbaka den? Skulle inte ens ha mage att sälja något så fult till någon.
Som ni kanske märker så är mitt hat till onepiece större än till de andra två sakerna, för där kan jag inte ens förstå? De andra förstår jag, jag vill bara inte ha något av det.

Kom på en sak till som jag bojkottar! FOPPATOFFLOR! Varför? Av samma anledning som onepiece... det är såååå fult! Ännu en sak som är rysligt fult, men ändå lyckats slå igenom och bli så populärt. Men de utmärker sig tack och lov inte lika mycket som onepiece (självklart inte eftersom de bara klär fötterna och inte hela kroppen), men fötter är så fula i sig så varför göra dem ännu fulare?
Ja, jag vet, de är så sköööna, precis som onepiece... men jag drar min gräns där och då är jag ändå inte känd för att vara fåfäng =) Jag är ingen modeikon på något vis, utan kör gärna själv på enkelt och skönt... men man måste ju dra sin gräns någonstans och där är definitivt min.

Långt inlägg om mina bojkottningar, jag har säkert fler men dessa är de största. Ska bli mycket spännande på tjejkvällen ikväll där det kommer finnas folk med både onepiece, volvo, foppatofflor och iphone =)
Kom ihåg, jag tycker om er ändå =)
Blev tillfrågad om anledningen till mina bojkottningar och här var de, svart på vitt (eller nja, svart på grönt).


Bojkottning!!!!

Alla som känner mig vet att jag har lätt för att bojkotta vissa saker. Alltid en anledning, logisk för mig men kanske inte för andra.

Jag bojkottar I-phone (ja, allt som har med apple att göra), volvo, onepiece m.m.
Nu kommer en ny bojkottning... och den har många stoooora utropstecken efter sig.

TELENOR!!!!!!!!!!!!!!

Det finns många dåliga reklamer och mindre bra reklamer. Är det någon reklam som jag ÄLSKAR så är det Coca-colas julreklam! Den är ju huuur härlig som helst och julkänslan smyger sig fram på ett mysigt sätt.
Sen kommer de där... de där... telenorarna! Och försöker sig på att göra en nästan likadan reklam, fast de har ersatt de mysigt röda lysena med kalla blå lampor istället...
Som den coca-colareklamälskaren jag är.... och coca-cola missbrukare... så säger jag... NEEEEJ!!! FYYYYY SKÄMS!



Härliga, underbara, coca-colareklam...

FYYYY TELENOOOOR!

Fire!!!



Mysfaktorn på topp i Sjöbo


1:a advent

Idag är det första advent och mysfaktorn ligger på topp.
Jag har inte hängt upp mina stjärnor än, eller tagit fram adventsstaken, men jag har tänt fyr i öppna spisen och sitter just nu framför den och myser med en kopp kaffe.
Pojkarna ligger i sängen och sover bredvid varandra, även mys i sängen alltså!

Jag älskar min öppna spis och jag älskar våra fåtöljer!
Ute blåser det som hundan, men ruskvädret bekommer inte mig när jag sitter här! Det snarare höjer upp mysfaktorn ytterligare.

Mina wordfeudkompisar har inte vaknat ännu, men det kommer nog snart att plinga i telefonen.
Men idag har jag fullt upp. Ska köra till affären och handla, sen ska här göras pepparkaksdeg till fredag när vi ska till mamma och baka för fullt!
Fick mormors recept på pepparkaksdeg av mamma, så ska försöka mig på det. Men mamma skulle köpa lite deg också om ifall att =)

Var vid mormors grav igår och tände ett ljus. Känns så konstigt. Overkligt. Stackars morfar.

Nu är det dags att slänga in lite fler pinnar i brasan och fortsätta med myset innan gossen vaknar, för då är det fullt ös!



Älskade morfar



Mina gubbar


Bloggeliblogg!

Dags att bloggeliblogga lite!
Sitter här i soffan, pigg och glad. Edvin sitter i babysittern, pigg men inte glad. Oskar ligger i sängen, glad men inte pigg. Blandad kompott här i vårt hus!

Idag ska vi till röntgen och se hur det står till med Edvins ben, ska bli otroligt skönt att få svar på en del frågor!
Ikväll nalkas det tjejkväll hemma hos Sandra! Jag älskar våra tjejkvällar!

Nåväl, vad har hänt? Jo, i lördags hade vi dop och prästen var en flopp =) Men jag fick skratta lite i varje fall, men han kan inte riktigt vara nöjd med dopet. Började med att glömma maila en bibeltext som min lillebror skulle läsa så Oskar fick ringa och påminna honom på lördagen.
Sen skulle han läsa en bön för Edvin innan vi gick in, men kallade honom för Oskar. Skönt att han har koll på läget! Till slut meddelar han att dopet är slut... MEN! Min syster skulle läsa en jättefin text för Edvin, som hon hade sett ut till honom.... men det glömde han!
Varför fick inte jag smaka på hans dricka undrar jag då? Mer förvirrad än mig ju!

I fredags kom mamma och hjälpte mig med att städa och passa Edvin. För på eftermiddagen kom älskade Lonnie och hjälpte mig med tårtorna, som vi hade planerat och provbakat i förväg.
Ingen som hade sett tårtorna i förväg trodde att vi skulle lyckas genomföra detta, men Lonnie och jag är proffs och tårtorna blev helt suveräna! De uppskattades av gästerna i lördags och de tog kort. De verkade t o m gilla smaken!

Men nu gnälls det lite väl mycket i babysittern så jag får avsluta detta inlägg lite snabbt. Kanske påbörja/avsluta isterbanden som jag och Frida gjorde igår? Fick lite fjälster över så skickade bud efter mer färs så jag slipper slänga det! (By the way... fjälster luktar verkligen färsk bajs innan de är gjorda till isterband... riktigt äcklig lukt!)


Legotårta...


Närbild...


Pingutårta...


Närbild...


Faddrarna!


Isterbandsmakare...


Jobba, jobba, jobba!


Fick känslan av att göra något annat när jag trädde på fjälstret...

Gröt!

Idag fick Edvin provsmaka gröt för första gången.
Han gillade det, men fick inte med på film när han njöt, för han var på lite grinigt humör men visst såg man att han gillade det.
Han fick däremot inte så mycket som det stod på förpackningen till smakportion, för jag tyckte det verkade vara lite väl mycket första gången.

Ikväll är det tjejkväll hos Lonnie och vi ska dra in miljonvinster på bingo lotto!!!
Vi köper varsin lott och så delar vi på vinsten... så vi vinner väl 100 kr som ska delas på 6 personer, haha!
Ska bli kul med tjejkväll, var ingen förra veckan... så ikväll slår vi klackarna i taket igen!

Som avslutning: ett litet klipp på Edvin som äter gröt!


Borde...

Borde blogga....orkar inte blogga...trött!!! Luften har gått ut!

Klippte min lillebror förra veckan, orkar inte lägga upp bild...

Var på IKEA i lördags... orkar inte berätta...

Men nu vet ni i varje fall det =)

God natt!!!!

Fredagsmys...

...men åter igen på fel dag. Denna gång en onsdag!
Anledning: min lillebror är på besök och detta är enda kvällen denna vecka (innan han åker hem) som vi är helt lediga alla tre!
Det kommer att bli film, hämtmat och mys i soffan... så jag klagar minsann inte!

Får se vad vi hittar på under dagen, känns som om jag vill göra något nu när han har höstlov men har total idétorka.

På lördag är det Alla Helgon och då ska man tända ljus...jag vet vem jag ska tända ljus för!

Äsch, vet inte vad jag ska skriva utan det blir mest kladd! Massa saker som far igenom huvudet, men inget jag känner för att dela med mig av.

Nåväl... nu är det bingen som gäller för min del så god natt alla där ute i cybern!
Och grattis till farmor som fyllde 89 år igår!




Kärlek...

RSS 2.0
Test