Mitt ute bland Tomelillas gröna ängar...

... sitter jag, jag och min vän... Min vän heter MFF-kopp med nybryggt kaffe =)
Det är bara jag och Tor vakna än så länge, han steg tom upp tidigare än jag idag! Det är underbart väder idag med och skönt är det! Satt ute i solen med min första kopp kaffe och bara njöt. Izor, hunden, låg i solen och gottade sig, tittade lite surt på mig när jag sa att det var dags att gå in, jag klandrar honom inte =)

Idag ska min älskling vara kartläsare åt Benke när han kör rally, hoppas det går bra och att Oskar inte blir åksjuk! Han har visst varit det den sista tiden som han har provat att åka med, synd för jag har förstått det som så att han är riktigt duktig! Men han är bäst på allt, min man!!!

I torsdags var jag duktig, jag cyklade fram och tillbaka till jobbet, gissa om jga hade ont i häcken sen! Men det var tvunget, jag hade lovat att om det var plusgrader så skulle jag cykla...när jag steg upp så visade tempen på 0,4 grader...var lagom sugen på att sätta mig på sadeln då, men det var ju faktiskt plusgrader =(

Efter att ha varit inne på sofis blogg och sett bilder från hennes nya kamera så blev jag sååå sugen på att köpa en jag också!! Blir ju sååå fina bilder och det har man nytta av för resten av livet, tänk när man får barn. Då sitter man där med sin dåliga kamera så att hälften av bilderna blir suddiga....men har man en riktig kamera så blir det hur bra som helst!
Fast jag vill ha en videokamera också =)

Det börjar blir en lång önskelista till min födelsedag nu, men jag fyller ju 25 och då får man ju önska sig lite mer, hehe

* 2 st vattenkaraffer från Eva Solo
* mjölkbägare från Eva Solo
* Systemkamera
* Videokamera
* Crosstrainer
* Köksknivar
* Salt & Pepparkvar

Hmm...den var visst inte så lång, men jag har bestämt för mig att den var längre...nåväl, den kostar pengar i varje fall så jag lär inte få allt =) Men något kanske??

Ha en SUPER dag alla så hörs vi!!!

RSS 2.0
Test