Dags att blogga!

Oj vad seg jag har varit på att blogga!
Det är inte av bristande intresse, utan snarare att jag inte känt ork.
Jag har saknat att blogga, min blogg är ett sätt för mig att ventilera om allt möjligt här i livet.
Den gör att jag orkar med det mesta, då jag vid bloggandet tar en stund för mig själv att reflektera över mitt liv och jag får ett bra perspektiv på mina prioriteringar.
För det jag bloggar om, det är vad jag prioriterar mest i mitt liv. (Sambo och barn kommer dock ALLTID först, men kan ju inte alltid skriva om dem)
 
Med vikten går det bra, jag kämpar på för fullt, men varit dåligt med träning pga halsont nu. Men nu är jag tillbaka så det är bara ner i källaren och köra på!
3 kg kvar till mitt nyårslöfte! Beror egentligen på hur man ser det... jag sa först -15 kg under 2012, men ändrade det sedan till -20 kg... Jag har hittills gått ner -17 kg, vilket jag är mycket nöjd med! Hade en rejäl paus under semestern, som i vårt fall varade i 6 veckor, annars hade jag nog varit i mål nu.
Jag är däremot kluven om jag vill vara i mål till jul, för då är väl risken att jag svullar alldeles för mycket där....
 
Men ni vet vad som gäller om 3 kg va? Då ska jag köpa en burk coca-cola... det ska vara en solig dag har jag bestämt... Sen ska jag sätta mig ute och bara njuuuuta!
Ska bli sjukt spännande och se vad jag tycker om cola efter så lång tid... Men i mitt hjärta smakar cola alltid bra!
 
Jag har precis förlängt mitt abonnemang med Olga, så nu har jag fram till 25 december.
Men icke att glömma: När jag har gått ner mina 3 kg så betyder inte det att jag är i mål! Jag ska fortsätta trimma kroppen tills jag har en fast kropp (fast mage kommer jag nog inte få utan operation dock). Det ska trimmas tills jag är i mål!
Men då ska jag inte träna 6 dagar i veckan som det görs just nu. 6 dagar i veckan är mycket för en som inte gillar att träna!
 
Fick inte riktigt godkänt på lungtestet vid min hälsokontroll heller... eller, jag fick klart UNDERKÄNT, så ska försöka jobba lite på den biten med... Men det var inget som tog mig på sängen, jag har vetat länge att mina lungor inte mår riktigt bra.
 
Det drar ihop sig mot jul och jag har köpt nästan alla julklappar. Några kvar, men jag vet redan vad jag ska köpa, så är inte ett dugg orolig för det. Ser fram emot jul, att skapa nya traditioner med min lilla familj :)
Ska njuta av denna julen, för nästa jul jobbar jag ju (inte själva julen, men ni vet hur jag menar)
 
Vad har hänt i övrigt? Nja, väldigt mycket faktiskt, eller det är mycket på gång. Kan inte ta det i ett inlägg utan det kommer efterhand.
 
Nåväl, här kom ett litet inlägg i varje fall, nu ska jag ut i köket och leka med pojkarna. Hannes och Melvin är här idag, vilket innebär mer tid över för mig :) BARNVAKTER!
 

RSS 2.0
Test