Ut med det gamla, in med det nya...

Nu var det dags för Sussesin Ekam att komma med ännu en av hennes spådomar om det nya året...

Förra året gissade jag på skulle bli "kullerbyttans år" och jag tror nog att de flesta kan hålla med mig om att det var rätt tippat... Inget blev som man hade trott och våra värderingar har prövats i både det ena och andra fallet.
Nya upptäckter har kommit med jämna mellanrum som har medfört att vi har fått byta riktning totalt och börja om på nytt åt det andra hållet. Men som sagt.... det var 2007 =) Nu är ett nytt år på ingång, endast några timmar härifrån och det sitter många där ute som funderar på vad 2008 kommer att innebära i deras liv, kommer det att vara ett år de minns som gamla eller kommer det vara ett år som bara flyter på, där inget händer, varken ont eller gott?

Så....2008... det kommer att vara sopgubbens år... han kommer att vandra in i våra liv, hämta våra sopor och bära/köra iväg med dem, beroende på hur mycket sopor vi har... Men det kommer självklart inte att vara smärtfritt, sopgubben är inte gratis, han kommer att ta betalt/sopa som han hämtar... men priset kommer i längden att vara väldigt billigt då soporna som vi just nu går runt med är tunga och luktar riktigt illa =)
Därför kommer mina sista timmar detta året gå ut på att samla ihop alla mina sopor så att sopgubben kan ta allt på en enda gång... för sopgubben är inte trevlig så jag vill bara träffa honom en gång...
Med andra ord så kommer 2008 att sluta mycket trevligare än vad 2007 gör, men det är upp till oss andra också, inte bara sopgubben, väljer vi att slänga fel sopor så kommer självklart konsekvenserna därefter, men nu har vi i varje fall en chans att göra det och det är en chans att ta vara på =)

Lycka till i det nya året gott folk och jag hoppas verkligen att ni har en sjukt rolig nyårsafton och en mindre rolig nyårsdag...för då vet ni att ni har lyckats =)

Så jag lyfter på vattenglaset, drar handen genom mitt oborstade hår, plirar med mina trötta ögon och säger:
-SKÅL TA MIG FAN!!!!

*några sista kullerbyttor ut i köket där det ligger fullt med sopor*

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja den här sopgubben är verkligen inte trevlig men jag tror han fick med sig de allra största soporna iaf....vi får se om det lönar sig.

jag höjer mitt rödvinsglas och tittar ljuvt på sonen som rusar runt med sockerkick efter alla ischoklad :-)

Skål på dig min älskade syster- du å jag mot världen

2007-12-31 @ 17:43:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test