Sista spurten!

Nu är vi i sista spurten av graviditeten. 13 dagar kvar till beräknad födsel (som vi vet inte stämmer i detta fall) och några saker kvar att göra innan jag är redo för att det ska sättas igång.
Det bästa är såklart att det inte sätts igång alls utan att jag bara behöver åka in och snittas.
Men OM det skulle få för sig att starta själv så helst inte innan söndag =)

På lördag ska jag nämligen till syster yster och fira hennes 30-årsdag (som egentligen är den 7:e augusti men eftersom knoddas skulle komma då så tidigarelade hon festen). Ska bli kul med lite fest och god mat!

Idag är det jobb som gäller! Klockan 8 anländer stora maskiner (-er) för att gräva lite i vår gräsmatta på framsidan så vi kan få dit våra plattor. Ska bli jäkla skönt att få det gjort, om nu Oskar och svärfar lyckas pussla ihop ölandsstenen!
Sen ska de förskräckliga rhodedendronbuskarna bort från framsidan! De är förskräckligt fula och jag har velat bli av med dem ett bra tag... idag är dagen då detta äntligen ska ske!

Mamma kommer hit också och vi ska ta itu med fönsterna på nedervåningen! De ska skrapas, kittas, tätas och målas! Alla haspar ska bytas ut också eftersom de som sitter där är både trasiga och nermålade... inte särskilt iögonfallande med andra ord. Så klockan nio gäller det att hänga på Nybes lås och hämta haspar m.m. så vi kan sätta fart.
Om mamma har kommit då vill säga!
Får väl vara i Liatorp klockan åtta och inhandla lite mineralvatten m.m. som vi kan surpla i oss under dagarna. Nu dricker ju inte Oskar heller eftersom vi är så nära BF.

Nu ska jag kränga en kopp kaffe till och invänta att klockan blir åtta så vi kan börja dagen!

Kommentarer
Postat av: Emely

Gött att ni fick så fint väder när ni var ute och slet hela dagen. Ska bli spännande att se hur det blev!



Ja nu är snart bebis här!!!! Tjohoooo!

Å så fest innan det, perfekt. Ska inhandla massa alkoholfri öl så jäklar ska vi pimpla :)

Såååå kniiiip

2011-07-25 @ 21:28:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test